Ryder heeft een rode quad die verandert in een ATV, een waterski en een sneeuwscooter. De transformatie van het voertuig wordt bestuurd door zijn Pup-Pad. Als hij op een knop drukt, kan hij een reddingsvest opzetten voordat hij de baai in vaart.

Chase heeft een blauwe politietruck. Telkens wanneer hij op een bepaalde manier blaft, schuift de voorkant omhoog om een ​​botvormige lier te onthullen.

Marshall heeft een rode PAW Patrol brandweerwagen Ultimate Rescue. Er is een ladder aan de achterkant. Marshall kan de ladder omhoog laten gaan door op een bepaalde manier te blaffen; hij kan de slang van de vrachtwagen ook water laten spuiten door te blaffen

Skye heeft een roze helikopter. Achterin zit een harnas. De helikopter van Skye bevat een kabel die kan worden gebruikt om onbereikbare objecten op te pakken. In “Parroting Pups” is de helikopter van Skye in camouflage geverfd en krijgt hij een meer jungle-achtige uitstraling door een paar pontons naast het stuur aan de zijkanten van haar helikopter toe te voegen.

Rocky heeft een groene kringloopvrachtwagen. Daar slaat hij oude stukjes op die later weer kunnen worden gebruikt. Het kan ook veranderen in een sleepboot.

Puin heeft een gele bulldozer. Achterin zit een boorarm en er is ook een graafschep.

De PAW Patroller is een grote versie met 18 wielen van de Lookout. Dit voertuig wordt gebruikt om de pups (plus Ryder & Robo-Dog) naar locaties buiten Adventure Bay te vervoeren. Het maakte zijn debuut in de aflevering “The New Pup” van seizoen 2.

Everest heeft een wit met blauwgroen sneeuwploeg. Hij kan door sneeuw ploegen. Er is ook een klauw die grote dingen, zoals een boomstam, optilt. Het maakte zijn debuut in de aflevering “The New Pup” van seizoen 2.

De Air Patroller is een voertuig in seizoen 3 dat kan vliegen. Het is het tweede vliegende voertuig, behalve de helikopter van Skye. Robo-Dog kan hiermee zowel vliegen als de PAW Patroller besturen. Het PAW Patrol Air Patroller vliegtuig heeft ook een kraan eronder om de pups van de pups te vervoeren. Het maakte zijn debuut in de aflevering “Air Pups” van seizoen 3. In “Mission PAW: Quest for the Crown”, kan The Air Patroller transformeren in stealth-modus met kleurenschema zwart en rood.

Tracker’s Jeep is een witte terreinwagen met groene strepen die op camouflage lijken. Het heeft 4 schijnwerpers aan de bovenkant. Zijn symbool staat aan elke kant van het voertuig. Het maakte zijn debuut in de aflevering “Tracker Joins the Pups!” Van seizoen 3.

De PAW Terrain Vehicle (ook wel Winter Terrain Vehicle) is speelgoed dat in 2016 is geïntroduceerd. Het is niet bekend of het in een daadwerkelijke aflevering zal worden geïntroduceerd.

De Pirate Patroller is speelgoed dat in 2017 is geïntroduceerd

De Mission PAW Cruiser (gewoonlijk de Mission Cruiser genoemd) is een klein voertuig dat wordt gebruikt bij reddingsacties in Barkingburg. Drie deuren gaan open wanneer de pups op hun voertuigen worden ingezet. De Cruiser wordt ingezet in Barkingburg via een speciale tunnel die is verbonden met een onderwaterschuilplaats. Het maakte zijn debuut in de aflevering van seizoen 4 “Mission PAW: Quest for the Crown”,

De Sea Patroller is een boot die werd geïntroduceerd in de aflevering van seizoen 4 “Sea Patrol: Pups Save a Baby Octopus”, voornamelijk gebruikt voor reddingsacties op het water.

De Sub Patroller is een onderzeeër die werd geïntroduceerd in de aflevering van seizoen 4 “Sea Patrol: Pups Save Puplantis”.

De Mighty Jet is een jet die werd geïntroduceerd in de aflevering van seizoen 6 “Mighty Pups, Super Paws: Pups Meet the Mighty Twins”. Dit was afkomstig van de missies Mighty Pups, Super Paws en Charged Up.

Het mobiele pitstopvoertuig is een nieuw voertuig dat racers kan helpen bij het repareren van het racevoertuig dat werd geïntroduceerd in de speciale aflevering “Ready Race Rescue”.

Rex heeft een blauwe en groene auto. Het maakte zijn debuut in de aflevering van seizoen 7 “Dino Rescue: Pups and the Lost Dino Eggs

De Dino Patroller is een nieuw voertuig om de dinosauriërs te redden die in de aflevering “Dino Rescue: Pups and the Lost Dino Eggs” van seizoen 7 in de problemen zitten.

Het voertuig van Wild Cat is een grijze motorfiets. Het maakte zijn debuut in de aflevering “Moto Pups: Pups vs. the Ruff-Ruff Pack” van seizoen 7.