Niet alleen over land, over zee maar de pups moeten natuurlijk tot redding komen door de lcht. Met een PAW Patrol vliegtuig zijn de pups in staat om ook door de lucht iedere situatie te redden, naar het avontuur te vliegen en natuurlijk deinzen ze nergens voor terug.

Groot assortiment PAW Patrol Vliegtuigen

Deze vliegtuigen zijn niet zomaar vliegtuigen. Zo kan je het PAW Patrol vliegtuig van Chase ombouwen naar een commandocentrum en luxe voertuig. Natuurlijk heeft Skye ook een eigen vliegtuig, en hoe kan het ook anders is deze roze!

Op deze pagina vind je een groot assortiment PAW Patrol vliegtuigen en tonen we de goedkoopste prijs. Let bij de keuze van je vliegtuig ook goed om hoe groot deze is, of deze wel of geen geluid maakt. Zo hou je het niet alleen voor de kinder leuk maar ook voor jezelf.

 

Vliegtuig PAW Patrol

Iedere kind wordt wil van een PAW patrol vliegtuig. Zo kunnen de vliegtuigen, met de hand, opstijgen, landen en zullen de nodige geluiden al dan niet gemaakt door de kinderen ontbreken. 

 

Geef één van de PAW Patrol vliegtuigen cadeau en dat staat gegarandeerd voor heel veel plezier! En jij komt zelf ook nog eens goed voor de dag!

 

Luchtpatrouille
De PAW Patrol Air Patroller is een voertuig in seizoen 3 dat kan vliegen. Het is het tweede vliegende voertuig anders dan de helikopter van Skye. Robo-Dog kan hiermee zowel vliegen als de PAW Patroller besturen. De Air Patroller heeft ook een kraan eronder om de puppenhuizen van de pups te dragen. Het maakte zijn debuut in het seizoen 3 aflevering “Air Pups”. In “Mission PAW: Quest for the Crown” kan The Air Patroller veranderen in stealth-modus met zwart en rood kleurenschema. Het voertuignummer is 10.

Bekijk het volledige aanbod PAW Patrol speelgoed op de homepage.

Makkelijk vergelijken

februari 1, 2022

Handig om te vergelijken welk vliegtuig je waar het goedkoopste kan kopen

K. Waalver

Handig

februari 1, 2022

Makkelijk om direct PAW Patrol vliegtuigen te vergelijken

R. Manbroek

Alle PAW Patrol vliegtuigen bij elkaar

februari 1, 2022

Handige website om direct een volledig beeld te krijgen van alle PAW Patrol vliegtuigen die er zijn. Snel prijzen vergelijken, klikken en bestellen maar

E. Mimmertans