Wat is jou favoriete PAW Patrol speelgoed? Dat moet natuurlijk Skye zijn!  Skye is het eerste vrouwelijke lid van de PAW Patrol en haar favoriete kleur is roze. Skye is een slimme Cockapoo die dol is op vliegen in haar helikopter of met de vleugels in haar pup-pack.

Zoals je weet vliegt ze door de lucht met haar helicopter en weet ze deze altijd moeiteloos met een salto aan de grond te zetten. Skye is vaak erg lieg en emotioneel

 

Skye’s persoonlijkheid
Skye vind niks leukers dan deelnemen samen met haar mede-PAW Patrol-vrienden aan activiteiten, zoals Pup Pup Boogie. Ze is behoorlijk energiek, dat merk je bijvoorbeeld aan haar giechelende blaf en neiging om achterwaartse salto’s te maken. Samen met Zuma iss ze erg competitief.

Skye is erg dapper en slim. Ze heeft totaal geen hoogtevrees en geniet van het vliegen. Soms kan ze bang zijn voor adelaars, maar om andere te redden zet ze zich hier overheen.

Ze vindt niks lievers dan schattige dieren, vooral konijntjes. Ze vliegt er vaak overheen als ze in zicht zijn. Net als Rubble is ze lief voor kleine kittens, zolang ze niet de Kitten Catastrophe Crew zijn.

Ze gedraagt ​​zich vrouwelijker dan Everest en vindt het heerlijk om haar vacht te laten stylen in Katie’s salon. Haar favoriete kleur is roze en vind niks leukers dan zich verkleden met Hallowoon.

Skye’s uiterlijk
Skye is een aandoenlijke pup met magenta gekleurde ogen. Ze heeft een bijzondere pilotenoutfit in de kleur roze. Skye is de kleinste van de pups en zij is het eerste vrouwelijke lid van de PAW Patrol. Haar ruige oren, haar staart, de pluisjes op haar hoofd en de kringen rond haar ogen zijn goudbruin/oranje van kleur. Haar benen, snuit en buik zijn crèmekleurig. De rest van haar pup lichaam is goudbruin. Haar neus is bruin en haar wenkbrauwen ook. Ze heeft drie kleine wimpers en pluisjes op haar voorhoofd.

Op zoek naar meer PAW Patrol speelgoed, kijk gerust verder.