PAW Patrol Vliegtuig Mighty Pups Supersonic Jet

2-IN-1 TRANSFORMERENDE JET: Schakel van een luxe jet over in een mobiel commandocentrum! Til de hendel op om de jet te openen en hem daarmee te transformeren in het commandocentrum, met ruimte voor alle pups en één luxe voertuig (elk apart verkrijgbaar). Klap het commandocentrum weer in om het te transformeren in de Mighty Jet.

MINI-JET EN EXCLUSIEF RYDER-FIGUURTJE: Voor mobiele reddingsacties plaats je het exclusieve Mighty Ryder-figuurtje in de cockpit. Druk op de knop om Ryder en zijn mini-jet vanuit het commandocentrum te lanceren!

SCHIJVENWERPER EN ECHT LICHT EN GELUID: Laad de schijvenwerper met de 5 meegeleverde schijven en druk op de knop om deze uit de Mighty Jet of uit de mini-jet van Ryder te werpen! Druk op de knop op de motor van de Mighty Jet om echt licht en geluid te activeren!

Het PAW Patrol Mighty Pups Super PAWs Mighty Jet-Commandocentrum is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 3 jr. Vereist 3 AAA-batterijen (inbegrepen). Haal de actie en spanning van de populaire tv-show in huis met het Mighty Jet-Commandocentrum!

Inbegrepen: 1 jet/ speelset, 1 mini-jet, 1 Ryder-figuurtje, 5 werpschijven, 1 stickervel, 1 gebruiksaanwijzing

Afmetingen

Afmetingen verpakking: 57,2 x 41,5 x 21,8 cm (lxbxh)

Afmetingen product: 55,9 x 40,6 x 22,3 cm (lxbxh)

Bekijk ons volledige assortiment PAW Patrol vliegtuigen