PAW Patrol Boot Sea Patroller 2

PAW Patrol Boot

Productomschrijving
Er dreigen problemen bij Adventure Beach! Help Ryder de baby-octopus te redden door aan boord van de PAW Patrol Boot Sea Patroller te springen. Uitgerust met zwaailichten, geluiden en een afneembaar anker, wordt dit reddingsvoertuig van PAW Patrol Sea Patroller geleverd met alles wat je nodig hebt om de volle zee te bevaren. Als kapitein heb je het commando over de reddingsringwerper en de kraan. Deze boot/landvoertuig kan gemakkelijk rotsachtige wegen aan. Schuif de brug naar voren en de wielen vallen naar beneden, zodat je over elk terrein kunt rijden. De Sea Patroller biedt plaats aan maximaal 2 voertuigen en wordt geleverd met Ryder’s Rescue ATV. Voor extra lastige missies waarbij je moet vliegen, is het helikopterplatform aan de achterkant van het schip de perfecte startplaats voor Skye (apart verkrijgbaar). Of het nu land, zee of lucht is, de PAW Patrol zal er zijn!

De PAW Patrol Sea Patroller Boot gebruikt drop-down wielen om te transformeren van boot naar landvoertuig en terug, om pups mee te nemen op nieuwe en spannende missies.

Til Ryder uit lastige situaties met de beweegbare kraan en aankoppelbare kooi, stuur hem de helling af met zijn reddings-ATV, gebruik flitsende lichten en geluiden om Adventure Beach veilig te houden, en de reddingslanceerder om iedereen in nood te redden

De pups van PAW Patrol zijn reddingshonden in opleiding, geïnspireerd door echte banen zoals brandweerman, politieagent en bouwvakker.

PAW Patrol is een leuke manier om moed en heldhaftigheid te leren, met spannende verhalen die nooit te eng worden PAW Patrol-figuren en speelsets geven je kind van 3 jaar en ouder de leiding over de actie voor urenlang interactief en leuk avontuur

YouTube

PAW Patrol Boot SEA Patroller | Wat zit er in de doos en hoe speel je er mee?

In deze video kom je meer te weten over de PAW Patrol Boot Sea Patroller. Wat zit er allemaal in de doos en hoe speel je er mee? Ontdek het snel! Let op, video is in het Engels.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *