PAW Patrol Racebaan Carrera

PAW Patrol Racebaan Carrera

Met deze tips heb je het langst plezier van je PAW Patrol Racebaan Carrera

  • Geniet, maar race met mate(n)! De paw patrol racebaan auto is via de sleepcontacten verbonden aan de racebaan. In de handleiding staat hoe je deze kunt verbinden. Onze tip: houd in de bochten je ‘voet’ een beetje van het gaspedaal. De autootjes vliegen dan niet van de baan en gaan zo langer mee.
  • Wanneer de sleepcontacten verslijten, dan kun je deze bijbestellen. Bevestig deze aan de paw patrol racebaan auto en je kunt weer verder racen op je baan! Zie de handleiding voor verdere instructies over de sleepcontacten
  • Wil je je PAW Patrol Racebaan uitbreiden? Klik dan door op een van de geschike auto’s voor de racebaan

Kinderen vanaf 3 jaar kunnen nu de besturing pakken en over dit kindvriendelijke racecircuit racen! Race met je favoriete personages Chase en Marshall uit de populaire tv-show voor kinderen, Paw Patrol. Elke Carrera FIRST raceset heeft een leuke thema-instelling op een circuit dat is opgebouwd rond hun favoriete auto-, tv-show-, film- of videogamekarakters. Uw kind zal het gemakkelijk vinden om op de baan te blijven met de elektronisch geregelde snelheidsregelaars, waardoor ze non-stop in head-to-head actie kunnen racen tegen hun vrienden of broers en zussen.

De eerste sets die zijn gebouwd op schaal 1:50 zijn een geweldige introductie in de snelle en opwindende wereld van slotcar-racen. De 7,87 ft. track werkt op 4 Type C batterijen (niet inbegrepen) en is eenvoudig te monteren of demonteren om van de ene kamer naar de andere te gaan of mee te nemen. Kinderen zullen urenlang eindeloos plezier beleven aan het racen met hun auto over de racebaan en strijden om een ​​eerste plaats! Welkom bij de Carrera-familie van slotcars!

YouTube

PAW Patrol Carrera Racebaan

Bekijk hoe de racebaan er in het echt uit ziet en de kids ermee spelen

25 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *