Biografie Chase

Chase is een pup van de Duitse herder die nogal volwassen en serieus is tijdens missies. Hij is een politie- / bewakingshond. De hoofdkleur is diepblauw. Hij draagt ​​een politiepet en rijdt in een auto met politiethema die hij gebruikt voor missies. In seizoen 2 heeft hij ook spionage-uitrusting.

NickJr.com Beschrijving Chase

Met zijn politietruck en megafoon is deze Duitse herdershond een atletische, natuurlijke leider die graag de leiding neemt. Chase is misschien op de zaak, maar hij moet oppassen voor katten en veren omdat hij allergisch is.

Persoonlijkheid Chase

Chase is als politiehond zeer volwassen, mogelijk de meest volwassen van de groep. Hij is beslist een leider en neemt de dingen heel serieus tijdens een patrouille, hoewel hij zijn ups en downs heeft. Hij is loyaal en gehoorzaam, en hij weigert Ryder in de steek te laten.

Hij kan erg speels zijn als er geen missies zijn. Hij en Marshall zijn beste vrienden en competitief, maar ze doen het gewoon voor de lol. Hij kan echter geïrriteerd raken door de onvolwassenheid van Marshall. Tijdens missies kan hij zijn emotionele kant laten zien, maar hij zal het snel proberen te verbergen door er veerkrachtig uit te zien. Ondanks zijn serieuze karakter is hij erg zorgzaam voor de andere pups en jammert hij soms als er echt iets ergs gebeurt. Hij heeft ook een zachte kant voor Little Hootie.

Hij is vaak sceptisch wanneer de PAW Patrol te maken heeft met iets bovennatuurlijks en / of ongewoons. In “Pups Save a Mer-Pup”, geloofde hij niet in mer-pups totdat hij Skye zag als een mer-pup.

Uiterlijk Chase

Chase, zoals getoond in de serie, is een Duitse herder. Hij heeft een bruine vacht die zijn lichaam bedekt, met een lichtere bruine / lichtbruine vacht op zijn gezicht en op zijn poten. Hij heeft een lange beverachtige staart. Als hij zijn normale outfit draagt, heeft hij een blauwe politiehoed met een gele bies en een zwarte klep. Zijn vest en pup-pack zijn blauw, met drie gele punthaken aan elke kant, meestal de rang van een politie-sergeant. Als hij zijn Super-Spy-uitrusting draagt, draagt ​​hij een blauwe helm, schoenen en een vest, die allemaal een limoengroene rand hebben. Zijn Super Spy-helm heeft ook een vizier als dat nodig is. Zijn schoenen hebben zuignappen die kunnen worden gebruikt als wandelaars.