PAW Patrol Auto

Wat is PAW Patrol nu zonder hun auto’s? Ieder avontuur vraagt om een snelle reactie, en daarmee racen ze over de wegen met hun snelle voertuigen. Deze categorie bevat een lijst met de belangrijkste auto’s die voorkomen in afleveringen van PAW Patrol, voornamelijk de auto’s die door het team worden bestuurd.

Want wat is er nu mooier dan met je speelgoed auto van PAW Patrol door de ‘onzichtbare’ straten van het PAW Patrol landschap te scheuren. Pas wel op voor de boeven want die zullen het vast en zeker op jouw uitgemunt hebben.

Ben je in nood? Roep dan je PAW Patrol vriendjes, en voor je het weet komen zij met hun PAW Patrol auto aangescheurd om je te redden. Met welk karakter zou jij het liefst willen rijden? Ga je Voor Rhyders auto, de PAW Patrol auto van Chase, of race je door de straten van de bulldozer van Rubble?

Naast alle PAW Patrol auto’s zijn er nog vele andere voertuigen waar je mee kunt scheuren. Zo heb je ook een bus, vrachtwagen, een vliegtuig en zelfs een hovercraft, hoe gaaf is dat! Heb je onderweg pech met je auto, laat je dan helpen door het pitstop voertuig. Zo kun je binnen no-time weer de weg op en weet ik zeker dat je nog sneller bent dan Max Verstappen.

Ben benieuwd naar alle voertuigen die er zijn, en ook welke aflevering ze voorkomen? Lees dan snel verder!

Ryders voertuig
Ryder heeft een rode quad die verandert in een quad, een waterski en een sneeuwscooter. De transformatie van het voertuig wordt bestuurd door zijn Pup-Pad. Als hij op een knop drukt, kan hij een reddingsvest opzetten voordat hij de baai in vaart. Het voertuignummer is 01.

Chase’s auto
Chase heeft een blauwe PAW Patrol politiewagen. Wanneer hij op een bepaalde manier blaft, schuift de voorkant omhoog om een ​​botvormige lier te onthullen. Het voertuignummer is 02.

Marshalls auto
Marshall heeft een rode PAW Patrol brandweerwagen. Er is een ladder aan de achterkant. Marshall kan de ladder omhoog laten gaan door op een bepaalde manier te blaffen; hij kan de slang op de vrachtwagen ook water laten spuiten door te blaffen. Het voertuignummer is 03.

Rocky’s vuilniswagen
Rocky heeft een groene vuiliniswagen. Daar bewaart hij oude stukjes die later gebruikt kunnen worden. Het kan ook veranderen in een sleepboot. Het voertuignummer is 05.

Rubble’s bulldzoer
Rubble heeft een gele bulldozer. Er zit een boorarm in de achterkant en er is ook een graafschep. Het voertuignummer is 06.

Zuma’s hovercraft
Zuma heeft een oranje hovercraft. Zuma kan levensringen schieten vanuit de hovercraft. Het kan ook veranderen in een onderzeeër. Het voertuignummer is 07.

 

Welke PAW Patrol auto’s zijn er nog meer?

PAW Patroller
De PAW Patrol Bus is een grote 18-wieler versie van de Lookout. Dit voertuig wordt gebruikt om de pups (plus Ryder & Robo-Dog) naar locaties buiten Adventure Bay te vervoeren. Het maakte zijn debuut in het seizoen 2 aflevering “The New Pup”. In seizoen 8 aflevering “Pups Stop the Cheetah”, werd de Old Paw Patroller veranderd in de nieuwe Paw Patroller. Het voertuignummer is 08.

 

Het voertuig van Everest
Everest heeft een sneeuwploeg in wit en blauwgroen. Hij kan door de sneeuw ploegen. Er is ook een klauw die grote dingen optilt, zoals een boomstam. Het maakte zijn debuut in het seizoen 2 aflevering “The New Pup”. Het voertuignummer is 09.

 

Trackers Jungle Cruiser Jeep
Trackers Jungle Cruiser Jeep Episode Tracker voegt zich bij The Pups.png
Tracker’s Jeep is een wit off-road voertuig met groene strepen erop die op camouflage lijken. Het heeft 4 schijnwerpers aan de bovenkant. Zijn symbool staat aan elke kant van het voertuig. Het maakte zijn debuut in het seizoen 3 aflevering “Tracker Joins the Pups!”. Het voertuignummer is 11.

 

PAW Terreinvoertuig/Winter Terreinvoertuig
Het PAW Terrain Vehicle (ook wel Winter Terrain Vehicle) is speelgoed dat in 2016 werd geïntroduceerd. Het is niet bekend of het in een echte aflevering zal worden geïntroduceerd. Het voertuignummer is 12.

 

Piraten Patrouille
De Pirate Patroller is een stuk speelgoed dat in 2017 is geïntroduceerd. Het voertuignummer is 13.

 

Mobiel pitstopvoertuig
Het mobiele pitstopvoertuig is een nieuw voertuig dat racers kan helpen bij het repareren van het racevoertuig dat het werd geïntroduceerd in de speciale aflevering “Ready Race Rescue”.